Contact

Use below form to contact me. No headhunters. I check my e-mail on a near-daily basis, so your mail will be read. Due to my schedule I cannot guarantee sending a response. You can also use this form to send me mp3’s and other stuff you want to share.

If this contact form fails, try sending a regular mail to elger dot dot dot jonker -at- gmail -dot- com or leave a comment somewhere on this site.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

7 thoughts on “Contact

 1. jeroen van kouwen

  Hallo Elger,

  Wat een goede blog, leuk om het allemaal weer eens terug te zien. Ik heb ook heel wat van deze cd’s gehad.
  Nu ben ik specifiek op zoek naar 1 cd, misschien dat jij me kunt helpen. Het gaat om een mix, ik denk de MTV megamix van 1996 of 1997. Deze mix begint met het geluid van een robot die loopt en schiet, als 1 van de eerst liedjes is Pony van Guniwine hier in gemixt. Zou jij misschien eens kunnen kijken of jij deze cd hebt, en mij dan door willen geven welke dat is? Dan kan ik verder op zoektocht naar deze cd.

  Alvast bedankt voor je moeite.

  Gr.

  Jeroen

  Reply
 2. Martine Smallenburg

  Beste Elger,

  Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb een missie. Deze missie heeft betrekking op de Nederlandse IT studenten. Zij hebben geklaagd dat het onderwijs beneden peil is en dat zij graag extra activiteiten zien. Ook buiten de collegemuren willen ze kennis opdoen en geïnspireerd worden door gave sprekers. Mijn taak om een evenement te organiseren met een online platform: IT Talent College is inmiddels geboren!

  De eerste editie heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes! Onder andere Jesse van Dijk (Lead Concept Artist @Bungie) heeft 200 studenten weten te inspireren afgelopen december. Om je een idee te geven van het evenement, bekijk hier (https://www.youtube.com/watch?v=4gF7a9__s4Q) de compilatievideo van de Kick Off Editie over Game Design. Voor meer achtergrond informatie verwijs ik je graag naar de website http://www.ittalentcollege.com.

  Ik snap dat je een druk bezet man bent, maar ik vroeg me af of je mogelijkheden ziet om te spreken op dit evenement. De komende editie heeft namelijk IT Security als onderwerp en onze Raad van Advies, bestaande uit IT studenten over het hele land, hebben jou aangedragen als spreker. Met jouw kennis over cyber security, je ervaring als ethical hacker en je liefde voor muziek ben jij de aangewezen man om deze studenten te motiveren en in beweging te brengen.

  IT Talent College vindt plaats op maandagavond op 18 mei. Graag neem ik contact met je op om te kijken of je er iets voor voelt en je meer te vertellen over IT Talent College én het online platform. Ik hoop van je te horen. Je zou de dag maken van 200 leergierige IT studenten.

  Met vriendelijke groet,

  Martine Smallenburg
  Conjugo Events
  030 762 0661

  Reply
 3. Rolf Laimböck

  Hi Elger of Stitch,

  Beide namen zijn mooi en hun betekenis ook. Ik zag je naam staan bij DevOps Amsterdam en op linkedin. Nu zoek ik goede applicatie engineers voor Schuberg. Misschien ken je hen? Mag ik je anders een interessant project voor leggen?

  Ik hoop van je te horen.

  Vriendelijke groet, Rolf

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *