Hit eXplosion 2009 – Volume 8

It’s here :) Again all hits of this moment onto a double cd. Please listen to Haus am See by Peter Fox, its beautiful.

Parts 1 to 7 of 2009 are now available on Usenet.

Links for part 8: Usenet and Bittorrent. Enjoy.

Also: new information of the Old MTV Braun and Hit eXplosion will be published later this year. Prepare for a surprise. (I won’t note this again since i did a similar notice last time. Just wait and see.)

Covers (again in low res here, just download for the offset-press ready version):

hit-explosion-2009-volume-8-front

And who knows what next month will bring.

One thought on “Hit eXplosion 2009 – Volume 8

 1. Ellen

  Ha Elger,

  Mijn grote complimenten voor je website; Ziet er uitstekend uit. Als muziekliefhebber en verzamelaar van cd-series is jouw site een genot om te volgen. Waar ik nog wel op zoek naar ben is de covers en play-lists van de hit-explosions van 2000 t/m 2010. Kan jij me daar toevallig aan helpen en/of weet waar ik dat kan vinden?
  Ik probeer mijn hit-explosion serie (digitaal) compleet te krijgen en kan ze, wanneer ik ze niet via marktplaats ofzo kan kopen, aan de hand van de playlist zelf samenstellen. Ik hoop van ganser harte dat je me kunt helpen. Alvast super dank je wel en mvg,
  Ellen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *